Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kisikova maska

Pomlajevanje kože je farmaciji in kozmetiki že dolgo izziv in to ostaja, dokler bo človek posedoval čut za lepo in privlačno. Zato tretmajev v kozmetičnih salonih, ki se trudijo s pomlajevanjem kože, ne manjka. Ti ponujajo obrazne nege, očiščevalne nege z masažo obraza, ki stimulira napetost kože, ter vrsto kozmetičnih proizvodov. Sem sodijo razna olja in kreme, ki so primerne za določen tip kože, ki kožo nahranijo in ji povrnejo vse izgubljene snovi, ki jih sama redno potrebuje. Ob razumevanju in upoštevanju celostne podobe in resnice o dejavnikih lepe in mladostne kože pa nego lahko podkrepimo še z dodatnimi izdelki, ki koži pomagajo do lepega videza.

Kisikova maska je uporabna takrat, ko si želimo hitrega izboljšanja videza kože. Kisikova maska je hitra rešitev za svež in mladosten videz. Kisikova maskakožo napolni s kisikom in kisikove celice aktivira k ponovnemu delovanju. Najprej se kožo očisti s serumom, nato se odmrle celice na povrhnjici kože odstrani s kislinskim pilingom, ter se na kožo nanese kisikovo masko. Nega obraza s kisikovo masko se zaključi z nežno masažo in zaščitnim serumom ter kremo za dodatno navlažitev.

Klasična pedikura

Pri klasični pedikuri se stopalo spočije in nahrani. Dobro je, da tudi stopalom, prav tako kot obrazu ali lasem, privoščimo objem nežnih rok, ki oskrbijo utrujeno ali poškodovano kožo.

Klasična pedikura je primerna tudi za oblikovanje nohtov, ob nohtne kože ali le majhne estetske posege. Od lakiranja nohtov kot okras, do medicinskih posegov kot je odstranjevanje kurjih očes in otiščancev.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU