Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kako do poceni otroškega vozička?

Nakup opreme pogosto predstavlja velik finančni zalogaj za mlade družine. Že sam voziček lahko zahteva znaten delež mesečne plače, kaj šele vsi potrebni dodatki in preostala oprema za novorojenčka. Nič čudnega torej, da so cenovno ugodne možnosti vedno zelo iskane. Treba pa je znati najti pravo ponudbo – če izberemo preprosto najcenejši voziček, se bomo najverjetneje močno opekli.

Otroški vozički v akciji

Akcijske ponudbe otroških vozičkov pogosto predstavljajo zelo privlačno možnost za nakup. Vsekakor je bolj smiselno iskati akcije, kot pa preprosto izbrati najcenejši izdelek v redni ponudbi. Vozički, ki so že v izhodišču sumljivo poceni, verjetno nizko ceno upravičujejo s kompromisi pri pomembnih lastnostih. Medtem pa otroški vozički v akciji nimajo takšnih pomanjkljivosti – gre namreč za izdelke, ki so v redni ponudbi na voljo po višji ceni, ki pomeni tudi višjo kvaliteto. V času akcijske ponudbe pa je nižja le cena, medtem ko voziček seveda ostaja isti.

Seveda pa akcijska cena ni izgovor za brezglavo nakupovanje. Še vedno moramo izbrati kakovosten in zanesljiv voziček. Pri tem nam lahko pomaga priznana znamka. Če izberemo na primer priljubljeno znamko Stokke, so osnovne odlike vozička že zagotovljene. Idealna je kombinacija, če so otroški vozički v akciji znamke Stokke ali kakšne druge priznane znamke – tako nam ni treba izbirati med cenovno ugodnimi vozički na eni strani in izdelki priznanih proizvajalcev na drugi. Res pa je, da so kakovostni vozički priznanih znamk redko na voljo po zelo ugodnih cenah – prav zato je treba izkoristiti akcijo Stokke in drugih znamk!

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU