Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Iveco servis in rezervni deli

Tokrat vas želim na kratko predstaviti z Iveco servisom in rezervnimi deli. Več informacij o Iveco servisu in rezervnih delih boste sicer našli na spletni strani Dualis, ki vam ponuja vrhunske servisne storitve, svetovanje in vzdrževanje vozil Iveco. Hitro diagnostiko napak in okvar strokovnjakom sicer omogoča vrhunska elektronska oprema. V okviru servisa, vzdrževanja in popravila vozil pa je sicer na voljo najbolj sodobna oprema, orodja in pripomočki.

Iveco je sicer že od nekdaj vodilno podjetje na področju prevozništva, tako da vam zares priporočam servis in rezervne dele omenjenega podjetja. Zanesljivost in izvrstnost zagotavlja maksimalen rezultat delovanja, zahvaljujoč originalnim rezervnim delom in učinkovitosti servisne mreže. V okviru servisa Iveco boste deležni elektronske diagnostike, avtomehanskih storitev, avtoelektričarskih storitev, montaže alarmnih naprav in tako dalje. S servisom se ukvarjajo visoko usposobljeni serviserji z dolgoletnimi izkušnjami v stroki. Tako so na področju servisa strokovnjaki kos tudi najbolj zahtevnim popravilom.

Kako pa je z rezervnimi deli Iveco? Utečeno poslovanje Dualis-a z Iveco omogoča kratek reakcijski čas za dobavo kritičnih rezervnih delov, kar je vsekakor prednost. Seveda samo originalni rezervni deli Iveco lahko zagotovijo enako delovanje in učinek kot pri prvi vgradnji. Originalni rezervni deli Iveco so tako rezultat raziskovanja in izbiranja najboljšega industrijskega partnerja, kakovost rezervnih delov pa je zagotovljena z uspešno opravljenimi testi in preizkusi zanesljivosti skozi celotno produktivno fazo.

V kolikor se torej zanimate za servis in rezervne dele vam priporočam obisk omenjene spletne strani. Tudi vi si zagotovite kvaliteten servis in rezervne dele. Obiščite spletno stran Dualis.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU