Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Husqvarna 445 za vsestransko uporabo

Le redke osebe še niso slišale za izjemno priznanega proizvajalca, ki na prodajne police postavlja naprave in stoje, ki zaradi svoje vrhunskosti prekašajo vso možno konkurenco. Govorimo o blagovni znamki, ki se imenuje Husqvarna. Znana je tudi po motornih žagah, po katerih posegajo tudi profesionalci, ki vedo, kateta žaga je najboljša za njihovo obdelovanje lesa ter podobnega dela.

Husqvarna 445 je na primer samo ena od številnih motornih žag tovrstne znamke, ki se ponaša s številnimi prednostmi, ki ji jih omogoča sodobna tehnologija. Žaga Husqvarna 445 je prijazna tudi za okolje.

Če se boste odločali za nakup tovrstne žage je primerna za vas, če potrebujete žago, ki ima motor z manjšo porabo goriva in tudi manj emisijami. Ima tudi samodejno povratno stop stikalo na rezervoarju. To ji omogoča veliko lažjo kontrolo količine goriva. Pri nakupu bodite pozorni tudi na njeno prostornino valja, moč ter dolžino meča.

Husqvarna 555 je prava izbira tudi za podiranje nekoliko večjih dreves

Pri delu v gozdu in tudi doma v sadovnjakih potrebujemo zelo zmogljive naprave, če imajo drevesa večja debla. K sreči imamo na trgu dovolj ponudbe, ki je povezana z motornimi žagami, ki za to opravilo veljajo kot nepogrešljive naprave. Pri nakupu tovrstnih žag se vsekakor oziramo tudi na proizvajalce.

Eden od najboljših pri nas in tudi drugje po svetu je proizvajalec Husqvarna, ki se ponaša tudi s številno izbiro daleč najbolj zmogljivih motornih žag na trgu. Husqvarna 555 je le ena od številnih, ki jo najpogosteje uporabljamo za podiranje srednjih in velikih dreves. Je izjemno vsestranska za uporabo, njeni uporabniki pa so najpogosteje tudi profesionalni gozdarji.

Husqvarna 555 je na trgu označena kot klasična profesionalna žaga, ki ima tudi prav poseben ročaj, ki je ergonomsko ukrivljen, in sicer za bolj naravni delovni položaj. Posledično pa si tudi roke delavca veliko manj utrujene, kot bi bile sicer.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU