Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

HP kartuše 650 in 655

Imate HP tiskalnik in iščete kartuše? Če si lastite HP Deskjet Ink Advantage, potem bo prava izbira kartuša HP 650 ali kartuša HP 655, seveda pa je to odvisno od modela tiskalnika, ki si ga lastite. Pa si poglejmo, za kater tiskalnik je prava katera kartuša.

Kartuše HP 650 so primerne za tiskalnike HP Deskjet Ink Advantage 2515 in 3515 ter tiskalnik HP Deskjet 3545 eAiO. Tako večina kartuš, so vam na voljo tako črne kot barvne HP 650 kartuše, če želite prihraniti kakšen evro ali dva, pa lahko kartuše kupite v kompletu.

Kartuše HP 655 so primerne za veliko modelov tiskalnikov HP Deskjet Ink Advantage, med te modele pa spadajo HP Deskjet Ink Advantage 4615, 4625, 5525, 6525 in 3525, ki je trenutno tudi najbolj razširjen.

Zagotovo se vam poraja dilema, ali bi raje kupili nekoliko dražje, originalne kartuše, ali pa bi raje privarčevali kar nekaj evrov in raje kupili kompatibilne kartuše. Odgovor je sledeč. Če so kompatibilne kartuše dovolj kvalitetne, bi morale v celoti nadomestiti originalne, lahko pa se zgodi, da naletite na slabe oz. manj kvalitetne nadomestke, ki v najslabšem primeru sploh ne bodo funkcionirali.

Pred nakupom se vsekakor prepričajte o kvaliteti, povem pa lahko to, da so kompatibilne kartuše, ki jih nudi spletna trgovina 123kartuse.si, dovolj kvalitetne in z njimi ne bi smelo biti problemov, so pa tudi cenovno ugodne, saj npr. kompatibilno kartušo HP 655 dobite že za 5€, kar je res praktično zanemarljiv znesek, saj vas bo komplet vseh štirih kartuš stal le 20€, ob popustu na komplet pa še kakšen evro manj. Za primer naj povemo, da komplet originalnih kartuš stane skoraj še enkrat toliko oz. slabih 37€. Izbira je seveda vaša.

Pa uspešno nakupovanje in pravo izbiro kartuš vam želimo!

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU