Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Darilni boni za zahtevnejša darila so najboljša izbira

Darilni boni so danes vsekakor zelo priložnostno darilo in jasno tudi zelo priročno, ravno zato je toliko zanimanja po njih. Enostavno se čisto vsakega darila ne da drugače izročiti, kot da se izročijo darilni boni. Si predstavljate, da podarite na primer vikend oddih? Lahko, ampak morate planirati, da bo obdarjena oseba imela ravno na ta dan rojstni dan in da zagotovo ne bo imela obveznosti. Ampak kljub temu ni nič gotovo, da za ta vikend slavljencu ustreza, da se odpravi od doma.

 Velikokrat so darilni boni mnogo bolj priročni kot klasično darilo

Si predstavljate, koliko enega planiranja pa bi zahtevalo organiziranje potovanja ali pa le nekaj dnevnega oddiha, pri čemer pa obdarjena oseba ni vaš partner, torej ne morete vplivati na čisto vse dejavnike in tudi ne morete poznati čisto vsake podrobnosti? Veliko bolje je zato, da se v takem primeru kupijo kar darilni boni, ki jih bo slavljenec zagotovo veliko bolj vesel kot pa da ga kar nekam odpeljete. Seveda se lahko darilni boni zavijejo tudi na tak način, da slavljencu nikakor ni čisto vse jasno že takoj, ko pogleda na prejeto darilo. Lahko se darilni boni tudi tako zapakirajo, da mora slavljenec veliko odvijati ali pa celo zelo razmišljati, da se sploh dokoplje do darila. Tudi tako se namreč lahko pričara prav posebno vzdušje in izročite kar dve darili v enem. Je pa seveda tudi tako, darilni boni so boljša izbira in tudi bolj priročni kot klasična v primeru, ko res veste, kaj si oseba, ki jo boste obdarili, želi. Lahko se kupijo tudi takšni darilni boni, ki niso točno določeni za nek izdelek oz. storitev, vendar pa praviloma ne narišejo tolikšnega nasmeha na obraz kot te, ki so kot narejeni za obdarjenca. Lahko tudi so, vendar bolj v primeru, ko ima oseba, kateri so bili darilni boni izročeniizbran izdelek, pa veste, v kateri trgovini, ne pa kateri je izdelek oz. storitev.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU