Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Čudežna aloe vera je primerna za zdravljenje in nego kože

Ker je aloe vera tako izjemno zdravilna za človeško kožo, je vsekakor smiselno le-to imeti vedno pri roki. K sreči je aloe vera na voljo ne samo kot rastlina, temveč tudi v obliki gela. No, na vse zadnje je ta gel sam po sebi proizveden s strani aloe vere in ravno zato je tako zelo priročen. Kajti tako naravnih sestavin, kot je gel, ki ga pridela aloe vera, nam v današnjem svetu prav gotovo manjka. Samo pomislimo, kako preprosto, predvsem pa bolj zdravo bi bilo naše življenje, če bi aloe vera lahko pozdravila tudi druge bolezni. No, tega žal ne zmore, a vseeno pa lahko pomaga pri zelo različnih problemih, ki jih ljudje lahko imamo s kožo.

Za kaj vse se aloe vera lahko uporablja?

No, ker ima zelo veliko ljudi take ali pa drugačne težave s kožo, je aloe vera prav gotovo prava izbira, ko gre za nego kože. Nekateri pravijo, da bi moral biti gel, ki ga aloe vera tako pridno pridela, prva izbira, ko potrebujemo dobro mazilo za kožo. Namreč, le-ta je popolnoma naravna, saj pride direktno iz listov aloe vere. Za uporabo pa se priporoča tako tistim, ki imajo suho ali izsušeno kožo, kot tudi tistim, ki imajo težave z razpokano kožo. Razlog, zakaj se aloe vera tako priporoča pa je, ker gel aloe vere vsebuje več kot 240 biološko aktivnih mineralov in vitaminov, ki pa jih razdražena koža še kako potrebuje. Je pa sama aloe vera še veliko boljša, saj poleg vsega naštetega, zaradi svoje zmožnosti povečanja topnega kolagena v koži, pomaga tudi pri zaviranju nastanka gub in zavira nastajanje starostnih peg. Temu pa se gotovo noče odreči nobena dama, kajne? No, vidimo, da je aloeverin gel izjemno uporaben, tako za zdravilne namene, kot tudi za kozmetične. Zakaj bi torej nase dajali nepotrebno kemijo, če pa je naravni produkt aloe vere toliko boljši?

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU