Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Čistilni servis

  V kategoriji čistilni servis so vam na voljo vsi ponudniki čiščenja, predvsem pa ponudniki, ki se ukvarjajo s čiščenjem stanovanjskih ali poslovnih prostorov.

  Izberite regijo in poiščite čistilni servis v vaši bližini, če iščete točno določeno storitev, pa raje najprej izberite bolje definirano kategorijo storitev, npr. čiščenje prostorov, čiščenje tkanin, čiščenje vozil itd.  Prednost takega iskanja je predvsem v tem, da se vam izpišejo le ponudniki storitev, ki jih iščete, zaradi tega pa vam bo iskanje pravega ponudnika vzelo manj časa.

  MENU