Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Chromecast 2015 – zanimiva napravica za vse ljubitelje sodobnih medijev

Sodobni vizualni in zvočni mediji nam prinašajo obilo zabave, prav tako pa nam lahko precej pomagajo pri delu – brez video predstavitev si namreč skorajda ne znamo več predstavljati uspeha na trgu, saj je prav video zapis tisto, s čemer najbolje podajamo informacije in tudi najhitreje prepričamo svoje kupce. Ne glede na to, ali uporabljate video in zvočne posnetke za delo, ali pa vam ti predstavljajo zgolj krajšanje časa in zabavo, na primer za poslušanje glasbe ali gledanje filmov, pa vam lahko pride prav naprava, imenovana Chromecast 2015.

chromecast-2015

Zakaj Chromecast 2015?

Kot pove že ime samo, gre za napravo, ki jo je razvil Google, ta pa seveda trgu ponuja vedno nove rešitve s področja strojne in programske opreme ter inovacij, ki so množično dobro sprejete ter veljajo za izjemno praktične. Chromecast 2015 ni prav nič drugačen. Gre za drobno okroglo napravico, ki je velika toliko kot škatlica vžigalic oziroma nekoliko večja od kovanca, z njo pa lahko počnemo prave čudeže.

Chromecast 2015 poskrbi, da lahko svoje medijske vsebine povsem enostavno delimo s publiko ali prikazujemo in predvajamo za lastne potrebe. Kje? Na velikih zaslonih, na primer na televiziji. In za to ni potrebno, da svoje posnetke, powerpoint predstavitve, slike ali glasbo prenašamo z enega pomnilnika na drugega. Ne – vse imate lahko shranjeno na svojem pametnem telefonu, tablici, iPadu ali iPodu. Potrebno je le,da v televizor oziroma ekran vključite drobni Chromecast 2015 in vsebina z vašega pametnega telefona ali druge naprave se bo v realnem času predvajala »na velikem platnu«, kjer jo boste lahko delili z drugimi, upravljali pa jo boste še vedno na svoji napravi iPod, iPad ali mobilnem telefonu (iPhone in pametni telefoni, ki uporabljajo Android).

Kje je najbolj uporaben Chromecast 2015?

Zagotovo vam lahko Chromecast 2015 (anni.si) pride prav pri službenih predstavitvah, vam pomaga, da ni treba prenašati datotek sem in tja, prav tako pa se odlično obnese pri domači uporabi. Zakaj si ne bi s pomočjo Chromecasta pomagali, da lahko na telefonu shranjen film enostavno predvajate na televiziji? In zakaj ne bi svojim prijateljem in sorodnikom s pomočjo Chromecasta 2015 pokazali vseh fotografij in videoposnetkov, ki ste jih naredili na svoj telefon, kar na ekranu televizije? Tako je gledanje veliko bolj enostavno, fotografije v velikem formatu pa bodo požele veliko več navdušenja, kot če bi morali vsi zreti v droben ekran vašega telefona. Še zlasti takrat, kadar želite posnetke pokazati tudi starejšim, na primer babici prve korake njenega vnuka, vam bo to prišlo še kako prav.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU