Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Cenovno ugodni namizni računalniki

Ena izmed možnosti za tiste, ki bi radi pri nakupu novega računalnika čim bolj prizanesli svoji denarnici, je nakup posameznih komponent in sestavljanje računalnika na lastno pest. A to lahko prinese več nevšečnosti kot prihranka. Bolje je pogledati po ponudbi že sestavljenih računalnikov, predvsem pa privlačno možnost predstavljajo refurbished računalniki, ki so prava opcija za tiste, ki iščejo idealno razmerje med kakovostjo in ceno.

Refurbished računalniki

Refurbished program ponuja tiste naprave, ki se ne morejo prodajati kot nove, a je z njimi vse v redu. To so pregledani in preizkušeni, včasih tudi tovarniško obnovljeni računalniki, ki so jih vrnili kupci, lahko pa gre za neprodane zaloge, razstavne eksponate, izdelke s poškodovano embalažo in druge izdelke.

Refurbished računalniki imajo pogosto ugodne garancijske pogoje in tudi zagotovljeno delujejo kot novi, imajo pa bistveno nižjo ceno. V tej ponudbi je vsekakor vredno pobrskati, če iščete kar se da ugoden računalnik.

Sestavljeni računalniki Mega

Drugo privlačno možnost predstavljajo izdelki iz bogatih katalogov sestavljenih računalnikov. Računalniki Mega so na primer na voljo v najrazličnejših variacijah. Vgrajene konfiguracije pokrivajo cel spekter zmogljivosti in seveda tudi celoten cenovni razpon. Tako si lahko vsak izbere prav tak računalnik, kot ga potrebuje, pri tem pa ne bo dodatnih stroškov za komponente, ki višajo ceno, a za uporabnika niso koristne. Računalniki Mega v bogati ponudbi gotovo skrivajo optimalno konfiguracijo za vsakogar, ta pa je seveda na voljo po najnižji možni ceni. Izbira je res velika, tako da bodo na svoj račun prišli celo zagrizeni igričarji.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU