Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Catering meni in cena

Kakšne stroške prinaša za catering cenik? To je v veliki meri odvisno prav od tega, za katere jedi se pravzaprav odločimo. Ponudba je namreč nadvse pestra, na izbiro imamo celo vrsto raznih specialitet, ki seveda pomenijo različne stroške.

Kateri meniji so na izbiro? Pri večini ponudnikov je izbira precej prilagodljiva. Lahko se sami odločimo za posamezne jedi, ki bodo v postrežbo vključene, lahko pa izberemo katero izmed vnaprej pripravljenih zbirk, ki so pogosto prilagojene različnim priložnostim. Mnogi ponudniki imajo oblikovane menije za posebne dogodke – na primer piknik meni, bogat meni za večja praznovanja in podobno. Kakšen catering menibomo izbrali je seveda povsem odvisno od tega, kakšen dogodek pripravljamo. Ni treba, da se odločimo za katero izmed vnaprej pripravljenih kombinacij, temveč lahko ugotovimo, katere posamezne jedi ima ponudnik na razpolago, ter iz teh ustvarimo povsem prilagojen meni za določeno priložnost. Verjetno za catering cenik v tem primeru ne bo bistveno višji, saj gre za jedi iz običajne redne ponudbe. Možno pa je, da so določeni meniji občasno na voljo po posebej ugodni ceni. Vsekakor se splača dobro premisliti, katera opcija se bo najbolje obnesla v določenem primeru.

Ni nujno, da catering meni vključuje celoten obrok. Še posebej, če ne iščemo celovite postrežbe in bi radi tudi catering cenik kar se da prilagodili svojim željam – v tem primeru se na primer lahko odločimo le za osnovni topli bife, lahko pa izkoristimo zelo priročno možnost in naročimo le sladke ali slane prigrizke, ki so pogosto že čisto dovolj za navdušujočo postrežbo ob dogodkih, kjer obrok ni predviden.

V vsakem primeru bo za catering cenik najbolj odvisen od zbirke jedi, ki jih bomo izbrali. Ponudniki imajo običajno navedene cene za posamezne jedi in za sestavljene menije, a vsaka postrežba je po svoje edinstvena. Morda bo poljuben meni zahteval drugačno ceno kot posamezne jedi.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU