Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Časovno stikaloje odličen kmetijski pripomoček

Časovno stikalo je nujen pripomoček vsakega kmeta, saj mu omogoča reguliranje porabe energije pri gojenju rastlin. Kdor goji rastline tudi v rastlinjaku, mora vedno paziti, da so ustvarjeni optimalni pogoji. Poskrbeti mora da imajo rastline v pravem času dovolj svetlobe, vode, gnojila ter da ohranja v prostoru optimalno temperaturo, kar je za gojenje v topli gredi nujno potrebno.

Časovno stikalo nam omogoča, da se nam voda ali luč prižge točno takrat, kot smo si zaželeli. Poskrbi tudi, da se dotok elektrike stavi takrat, ko nastavimo. Posledično porabimo veliko manj elektrike in imamo manj stroškov. Ker določene rastline potrebujejo svetlobo ob točno določeni uri, nam bo takšno stikalo prihranilo veliko časa, saj bo samodejno prižgalo luči.

Časovno stikalo je lahko zelo napredno narejeno in ima vgrajen display, na kateremu vidimo točno kaj imamo nastavljeno. Naprednejše naprave imajo možnost celotedenske nastavitve vklapljanja in izklapljanja. Časovna stikala niso draga in si jih lahko privošči vsakdo.

Aptus gnojila za rastline

Aptus je blagovna znamka, ki proizvaja različne proizvode za boljše in kvalitetnejše plodove. Kadar je sezona za pridelovanje zelenjave, vsi želimo dobro izkoristiti potencial zemlje in upamo, da bo obrodila najboljše sadove. Velikokrat pa zaradi vremenskih pojavov in neugodnih razmer rastline slabo rastejo in nam ne obrodijo tako kot bi si želeli.

Aptus nam pomaga, da pridemo do dobrih pridelkov brez večjega napora. Njihovi organski peleti omogočajo gnojenje s počasnim sproščanjem in tako poskrbijo, da je rastlina veliko časa izpostavljena dobrim pogojem. V tem času se rastlina dobro razvije in nam kasneje veliko in kvalitetno obrodi.

Aptus gnojila vsebujejo magnezij, žveplo, L-aminokisline, bor, železo, mangan, cink, in že veliko drugih dobrih elementov in snovi. Ko gnojilo uporabljamo ga lahko pripravimo za kratkotrajno kultivacijo ali pa da dolgotrajno kultivacijo, odvisno od naših potreb. Vsaka rastlina namreč potrebuje različno doziranje gnojila v peletih in drugačno oskrbo.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU