Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Avtomobilski ključi in univerzalni daljinec za garažna vrata

Imate tudi vi doma svoj univerzalni daljinec za garažna vrata? Vsekakor je daljinec za garažna vrata ena izmed najbolj praktičnih zadev, kar se tiče parkiranja avtomobila. Verjetno je tudi vam nekoliko odveč, če morate vsakič stopiti iz avta, da pridete do garažnih vrat, namesto da bi le pritisnili na eno tipko in bi se lahko samo še zapeljali v garažo. Z izdelavo univerzalnih daljincev za garažna vrata se pri nas ukvarja nekaj strokovnjakov, podjetje kateremu sem s to storitvijo zaupal tudi sam pa je podjetje Clavis.

Gre za podjetje, ki se namreč ukvarja z izdelavo ključev, štampiljk, z laserskim graviranjem in podobno. Zame so ustvarili odličen univerzalni daljinec za garažna vrata, ki mi je vsekakor nekoliko olajšal moje življenje. Poleg univerzalnih daljincev za garažna vrata počnejo veliko več, med drugim tudi poskrbijo za izdelavo avtomobilskih ključev, kar pa je prav tako ena izmed zadev, ki sem jih potreboval tudi jaz. Nedavno nazaj sem izgubil rezervni avtomobilski ključ, zato sem si želel zagotoviti novega. Izdelavo avtomobilskega ključa sem zaupal omenjenemu podjetju in tudi s tem sem bil izjemno zadovoljen.

V kolikor tudi vas žulijo avtomobilski ključi, univerzalni daljinec za garažna vrata ali pa kaj podobnega vam torej toplo priporočam, da preverite ponudbo podjetja Clavis. Ne odlašajte več in si tudi vi zagotovite kvalitetne avtomobilske ali druge ključe ter poskrbite za svoje udobje in varnost. Postanite tudi vi zadovoljna stranka omenjenega podjetja.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU