Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Analiza in prenova spletnih strani

Spletnih strani je danes že skoraj da neskončno mnogo. Število spletnih strani sicer iz dneva v dan še dodatno raste, saj se danes lahko že skoraj vsakdo odloči za postavitev svoje spletne strani, kar pa ima lahko več različnih razlogov. Najpogostejši razlog, da se odločimo za izdelavo svoje spletne strani je zagotovo to, da si želimo večje prepoznavnosti in s tem posledično povečati tudi uspeh svojega podjetja, storitve ali samopromocije nasploh. Pomembno je seveda, kako je spletna stran izdelana, poleg tega pa ne gre pozabiti na analizo in prenovo spletne strani, ko je le ta že narejena.

analiza-prenova-spletnih-strani

Spletno stran je potrebno sprotno analizirati, saj nam bo analiza spletnih strani pokazala, kje se nahajamo. Prek analize spletne strani lahko vidimo, če je le ta še ustrezna glede na spremembe, če nam spletna stran v takšni obliki kot je nudi dovolj velik uspeh in tako dalje. Prenova spletne strani je pomembna tudi za to, da svojo spletno stran redno posodabljamo in skrbimo, da je spletna stran vedno v koraku s časom. Prenova spletne strani je včasih pomembna tudi za to, ker raste naše podjetje in z njim mora rasti tudi naša spletna stran. Razlogov za analizo in prenovo spletne strani je seveda več. Za analizo in prenovo spletne strani pa bodo sicer poskrbeli strokovnjaki, ki se ukvarjajo tudi z izdelavo spletne strani. V kolikor razmišljate o analizi ali prenovi spletne strani, kontaktirajte strokovnjaka in si zagotovite kvaliteto tudi vi. Svoje odločitve prav gotovo ne boste obžalovali. Naj bo vaša spletna stran še boljša.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU