Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

4 bojazni pred prvim zmenkom, za katere ne skrbite

Bojazni pred prvim zmenkom: vsi jih imamo, a sedaj lahko preberete nekaj nasvetov zakaj pozabiti nanje.

1. Bojazen, da ne izgledate dovolj dobro – Ne bomo lagali in skušali na vse moči prepričevati, da izgled ni pomemben. Priznajmo si, je. Saj je tudi vam pomembno kako izgleda oseba s katero se boste sestali, a ne? A dobro si je zapomniti, da je izgled dokaj spremenljiv. Le redko vidite samega sebe kako se smejite, kako izgledate ko ste radovedni, ali ko govorite o nečem polni navdušenja in s sijajem v očeh. Sebe vidite ponavadi v ogledalu le takrat, ko vas skrbi kako izgledate. Verjemite, izgledate mnogo bolje kot vidite samega sebe v ogledalu.

2. Bojazen, da ne veste ničesar o ničemer – Prepričani ste, da se bo vaš zmenkarski partner želel pogovarjati le o sodobni umetnosti/jesenskih modnih smernicah/trenutnem gospodarskem in finančnem stanju/kaj želi Elite nakazati in skritizirati v svojih filmih… in vi nimate pojma o teh stvareh. No, pa kaj potem. To je tudi vaš zmenek, in če partner ne bo pokazal zanimanja za vaše interese, potem tako ali tako nima smisla, da bi se še kdaj dobila. Ne kimajte in se smehljajte celo noč, če vas tema pogovora ne zanima. Poskušajte jo spremeniti.

3. Bojazen, da ste nerodni – Ena izmed lastnosti, ki je najpomembnejša za oba spola in vse vrste spolne orientiranosti pri iskanju potencialnega partnerja, je zaupanje. Tako da je strah pred tem, da boste dobili črno piko za besedni spodrsljaj ali prevračanje solnice, odveč. Zapomnite si, da samozavest ni isto kot perfektnost. Najboljši vtis naredimo takrat, ko smo samozavestni kljub svojim napakam.

4. Strah pred neizkušenostjo – Mogoče ste prekinili dolgoletno razmerje ali zakon, in niste bili na zmenku od začetka milenija. Nič za to. Edina napaka, ki jo lahko naredite v tem primeru je, da se opravičite za svojo neizkušenost.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU